0

Paperiliiton lakko jatkumassa 24. helmikuuta asti

Paperiliiton ja Metsäteollisuus ry:n edustajien sunnuntain 2.2. tapaaminen ei tuonut uutta valoa tunnelin päähän. Koska kiistanalaisissa asioissa ei edelleenkään edetty, Paperiliiton tes-neuvottelukunta teki päätöksen lisälakonuhasta vauhdittaakseen sopimukseen pääsyä.

Paperiliiton tes-neuvottelukunta pitää varsin valitettavana, ettei paperiteollisuuden työehdoista ole vieläkään pystytty sopimaan. Paperiliiton neuvottelijoiden mukaan tähän suurin syy on Metsäteollisuus ry:n seisahtuminen omiin linjauksiinsa ja haluttomuus etsiä molempia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja.

Paperiliitto on ilmoittanut Metsäteollisuus ry:lle laajentavansa paperiteollisuuden lakkoa viikolla. Se tarkoittaa, että meneillään oleva lakko jatkuu 24. helmikuuta aamuvuoroon asti. Lakon piiriin kuuluu Metsäteollisuus ry:n jäsenyrityksiä ja muita paperiteollisuuden työehtosopimusta noudattavia yrityksiä.

Neuvotteluosapuolet tapaavat seuraavan kerran huomenna maanantaina kello 12 valtakunnansovittelijan toimistossa.

Kommentteja aiheesta “Paperiliiton lakko jatkumassa 24. helmikuuta asti

  • 10.2.2020 at 14:36
    Permalink

    Neuvotteluissa on ihan lapselllista tekemistä. Ratkaisu voisi löytyä näppärästi painiottelulla: Petri Vanhala-Jyrki Hollmen. Tuomariksi Vuokko Piekkala. Ottelupaikaksi valtakunnansovittelijan toimisto, josta pöydät ja tuolit vek. Voittaja sanelee ehdot vuoden 2021 loppuun.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...