0

Tuuli Suutari SM-hopealle hiihtosuunnistuksen takaa-ajossa

SK Pohjantähden Samuli Schroderus ja Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela ottivat nimiinsä historian ensimmäiset hiihtosuunnistuksen takaa-ajon suomenmestaruudet lauantaina 1.2. Takaa-ajokilpailu käytiin Kontiolahden ampumahiihtokeskuksen maastoissa osana Ylen televisioimaa SM-viikkoa.
Aamupäivällä kilpailtiin sprinttikilpailu väliaikalähdöllä, ja kaikki hyväksytyn tuloksen saaneet pääsivät mukaan iltapäivän finaalikilpailuun. Finaalikilpailuun lähdettiin aamupäivän kilpailun aikaeroilla. Nopeatempoinen finaalikilpailu tarjosi paljon ison uran hiihtoa ja reilusti korkeuseroja.
Naisten finaalikilpailuun Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela lähti pienellä karkumatkalla. Toisena takaa-ajoon lähti Kouvolan Suunnistajien Tuuli Suutari 18 sekuntia ja kolmantena Rastikettujen Maria Hoskari 35 sekuntia Koskelaa perässä.
Takaa-ajajat eivät onnistuneet tavoittamaan Koskelaa, vaikka avoimessa maastossa välimatka oli välillä nähtävissä.

Tulokset – Hiihtosuunnistuksen SM-takaa-ajo, Kontiolahti 1.2.2020
Naiset: 1) Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti 26.49, 2) Tuuli Suutari Kouvolan Suunnistajat 27.15, 3) Marjut Turunen SK Vuoksi 27.55, 4) Liisa Nenonen SK Vuoksi 27.58, 5) Sari Vääränen Kouvolan Suunnistajat 28.03, 6) Maria Hoskari Rastiketut 28.35, 13) Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajat 30.58, 18) Liisa Peltonen Kouvolan Sauunnistajat 31.44.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...