0

MYPA avaa tänään Suomen Cupin MP:n vieraana

Miesten Suomen Cupin Veikkausliigan ja Ykkösen karsintalohkot pyörähtävät käyntiin tulevana viikonloppuna. MYPA aloittaa pelit MP:n vieraana lauantaina. MYPAn muut ottelut ovat 1.2. MYPA-MuSa, 8.2. EIF-MYPA, 15.2. MYPA-KTP, 22.2. Gnistan-MYPA. MYPA pelaa kotiottelunsa Kotkassa, kun Lehtomäen kentällä ei ole lämmitystä tänä talvena.

Veikkausliigan karsinnan osalta kaikki joukkueet ovat heti tulessa lauantaina. Veikkausliigan karsinta pelataan kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joista lohkojen neljä parasta joukkuetta etenee varsinaiseen Suomen Cupiin.

Ykkösen karsinnan avauskierroksen otteluista viisi pelataan lauantain aikana ja sunnuntaina edessä on yksi. Ykkösen karsinta pelataan kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joista lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenee varsinaiseen Suomen Cupiin.

Suomen Cupin cup-vaiheeseen etenee kaikkiaan 16 joukkuetta ja ryhmä täydentyy viime kauden Suomen Regions’ Cupin finalisteilla sekä Kakkosen Cupin finalisteilla.

Lisää uutisia Suomen Cupin verkkosivuilla: https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/suomen-cup/uutiset

Kommentteja aiheesta “MYPA avaa tänään Suomen Cupin MP:n vieraana

  • 25.1.2020 at 17:30
    Permalink

    MyPa on Suomen cupin voittaja alkavalla kaudella, onhan niillä mestarivalmentaja. Tappio tuli 5-1, valmentaja vaihtoon!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...