0

Länsi-Kymen Osuuspankki laajentaa ja avaa konttorin Loviisan keskustaan – Pääkonttori Elimäellä

Länsi-Kymen Osuuspankki avaa uuden konttorin Loviisan keskustaan. Pankin pääkonttori on Elimäellä ja konttori Korialla. Tällä hetkellä konttorit ovat myös Ruotsinpyhtäällä, Liljendalissa ja Lapinjärvellä.
– Olemme päättäneet siirtää Loviisan reunamilla olevat pankkikonttorimme Ruotsinpyhtäältä ja Liljendalista kaupungin keskustaan ja keskittää niiden toiminnot yhdeksi konttoriksi, kertoo Länsi-Kymen Osuuspankin toimitusjohtaja Saila Rosas.
– Siirrymme Nordean entisiin tiloihin Kuningattarenkadulle kevään kuluessa, kun remonttimme näissä tiloissa saadaan valmiiksi. Yhdistämme Ruotsinpyhtään ja Liljendalin konttorimme samoihin tiloihin Loviisan konttoriksi, toteaa Rosas.
– Yhdistelyn ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille nykyisillä ja uusille asiakkaillemme laajemmin palveluja keskittämällä näiden konttoreiden palvelut yksiin tiloihin kotikaupunkimme keskustaan, toteaa Rosas.
Konttorista tulee täyden palvelun pankkikonttori, jonka laajenevat aukioloajat hyödyttävät myös nykyisiä Ruotsinpyhtään ja Liljendalin konttoreiden asiakkaita, joissa konttorit ovat olleet nyt avoinna vain kerran viikossa.
– Tuleva yhdistetty konttorimme on avoinna jokaisena arkipäivänä kello 10.00-16.30 ja konttorin kassapalvelut pankin aukiolopäivinä kello 10.00-13.00. Toki kassapalveluiden käyttö on vähenemään päin, mutta samalla palvelemme kassalla myös ilman ajanvarausta tulevat päivittäisasioinnin asiakkaat. Asiakkaita palvelevat sekä suomeksi että ruotsiksi nykyisten konttoreidemme tutut asiantuntijat, informoi Rosas.
– Tulemme tässä yhteydessä myös rekrytoimaan lisää pankkialan osaajia taataksemme joustavan, laadukkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun, joka on aina ollut asiakaslähtöisen toimintamme kulmakiviä.
– Jotta tällainen konsepti voi jatkua ja toimia, tarvitsee pankki tietenkin sekä uusia luottoasiakkaita ja varallisuudenhoitoasiakkaita niin henkilö- kuin yritysasiakkaista, sillä konttoreitten kannattava toiminta ja kasvava asiakaskunta on pankkitoiminnan jatkumiselle hyvin tärkeää. Onhan liiketoiminnan tehokkuus ja kannattavuus edelleen keskeisiä finanssialan yritysten menestystekijöitä, muistuttaa toimitusjohtaja Rosas.
– Olemme pohdiskelleet tätä jo varsin pitkään, vaikka mitään konkreettista ei vielä ole ollutkaan. Nyt kun vuokraus- ja remonttiasiat on saatu sovittua, alustavat aikataulut lyöty lukkoon ja valmistelutyöt on tehty, on tullut aika julkistaa suunnitelmamme. Konttorin toimintojen valmistumisesta ja avautumisesta tulemme informoimaan eri medioissa heti kun se on mahdollista. Pyrimme siihen, että kovin kauaa ei asiakkaiden enää tarvitse odotella.

Kommentteja aiheesta “Länsi-Kymen Osuuspankki laajentaa ja avaa konttorin Loviisan keskustaan – Pääkonttori Elimäellä

  • 23.1.2020 at 14:30
    Permalink

    Hienoa, että jokin pankki laajentaa asiakaspalveluaan. Onnea Länsi-Kymin Osuuspankille.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...