0

Joel Naukkarinen pronssille sisäsoudun EM-kisoissa Prahassa

Sisäsoudun EM-kisat järjestettiin Tsekin Prahassa viikonloppuna. Suomesta kisoihin osallistui yli 20 soutajaa, joista valtaosa souti Master-sarjoissa (yli 30-v). Joel Naukkarinen aloitti kisat lauantaina 2000 metrillä, jossa voiton vei kotimaa Tsekin Jakub Podrazil maailman kärkiajalla 5.42,9, Ruotsin Anders Backeus oli hopealla 5.49,2 ja Petr Ouředníček Tsekistä ajalla 5.55,3 vei pronssia. Joel souti neljänneksi alle kuuden minuutin ajalla 5.57,9.
– Alkuviikon flunssa vei parhaan terän suorituksesta, mutta tästä aletaan kiristämään tärkeää kautta varten, Joel totesi kisan jälkeen.
Neljän tunnin palautuminen teki hyvää, ja kisapäivän lopuksi soudettiin miesten avoin 500 metrin kisa, johon Joel sai hyvän vedon päälle. Lopputuloksena oli hienosti kolmas sija, joka maistui Naukkariselle. Voiton vei britti Chris Scott ajalla 1.14,2. Hopealla oli Slovakian Anton Grassl 1.14,7 ja Naukkarisen aika oli 1.15,2.

Naukkarisen valmistautuminen tulevaan kisakauteen ja olympiakarsintoihin jatkuu suunnitelmien mukaisesti. Seuraavat kilpailut ovat 7.-8. helmikuuta Pariisissa soudettavat sisäsoudun MM-kisat. Loppukeväästä soutaja leireilee Italiassa hiomassa soututekniikkaa avovesillä.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...