0

Mestareiden Illassa palkittiin autourheilumenestyjiä

AKK:n perinteikästä palkintogaalaa, Mestareiden Iltaa, juhlittiin noin 1250-päisen vierasjoukon voimin Lahden Messukeskuksessa. Vuoden Autourheilija -tittelin vei nimiinsä F1-sarjassa hopeisen sijan taistellut Valtteri Bottas.
Mestareiden Illan erityisteemana kunnioitettiin tänä vuonna autourheilun tukipilaria, vapaaehtoistyötä, jonka myötä palkintoja jaettiin myös usealle ansioituneelle toimijalle.
Illassa palkittiin yli 300 autourheilumenestyjää. Palkittujen joukossa oli pienoisautoilun LS-OR-luokan EM-kultaa voittanut elimäkeläinen Pekko Iivonen. Pienoisautoilun palkinnon pokkasi Anjalankosken Urheiluautoilijoiden Matti Fyhr ja autosuunnistuksessa Einari Fyhr.
Anjalankosken Urheiluautoilijoiden Janne Korhonen palkittiin Suomi Cup 5 ryhmä F:ssä.
Kultaisen kilpailijamerkin sai Sverre Norrgård.

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...