0

Kirkon laajennusosan seinäelementit nousevat Myllykoskella

Myllykosken kirkon laajennusosan rakennustyöt ovat edenneet tammikuussa. Tammikuun 3. päivä laajennusosan alapohjan ontelolaatan saumat valettiin. Keskiviikkona 8. tammikuuta alkoi laajennusosan seinäelementtien pystytys.

Kirkon laajennuksen arvioitu valmistumisaika on ensi vuoden syyskuussa.

Kommentteja aiheesta “Kirkon laajennusosan seinäelementit nousevat Myllykoskella

  • 9.1.2020 at 19:45
    Permalink

    Mistä kummasta kirkkoon väkeä? Kouvolasta vai Kotkasta – ei vaan molemmista!
    Yhdistetään Kotkan ja Kouvolan seurakunnat. Näin Anjalankosken seurakuntaan saadaan väkeä ja sivutuotteena palautetaan 45 vuotta vanha Anjalankosken kauppala, joka nyt sitten sisältää myös Kotkan ja Kouvolan taajaman ja näin Keskilaaksokin muuttuu Kymen Keskilaaksoksi. Uuden Kymen kaupungin keskukseksi tulee – kas kummaa Anjala. Näin maailma muuttuu mummosein 🙂

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...