0

Peliään parantaneen AaKoon kausi jatkuu tänään kotiottelulla – Inkeroisiin saapuu vastustajaksi Parru HT

AaKoon kausi jääkiekon Kymi-Saimaan III-divisioonassa on päässyt hieman yli puolivälin ja AaKoo on tällä hetkellä neljännellä sijalla vain kaksi pistettä karsintapeleihin oikeuttavaa toista sijaa perässä.
AaKoon kausi alkoi varsin nihkeillä otteilla, kun kolmesta ensimmäisestä ottelusta saldona olivat tappiot Iitti Hockeylle, Panthersille ja Parru HT:lle. Tämän jälkeen AaKoo sai pelinsä paremmin kuntoon, ja seuraavissa otteluissa sarjapisteitä alkoi kertyä kaikkien kärkijoukkueiden kustannuksella. Lisäksi neljän kärkijoukkueen vauhdista alun jälkeen hieman jääneet Panthers ja Parru kaatuivat vieraskaukaloissa.
Tuttuun tapaan suurimmat haasteet kauden aikana ovat olleet reilustikin pelien välillä vaihdelleet kokoonpanot, joita ovat verottaneet sekä sairastumiset, loukkaantumiset sekä työesteet.
Mahdollisuudet nousta kahden kärkijoukkueen joukkoon ovat kuitenkin omissa käsissä, sillä kaikki sarjataulukossa edellä olevat joukkueet kohdataan vielä kahdesti alkuvuoden aikana. Sarja on tänä vuonna ollut tasaisempi kuin kertaakaan aiemmin ja ainoastaan kärjessä majaileva Iitti Hockey on kerännyt reilumman johdon. Yllätyksellisiä tuloksia tullaan varmasti vielä näkemään kevätkierroksen aikana.
AaKoon tehopelaajat alkukauden 12 ottelun aikana ovat olleet Marko Mallat pistein 11+8=19 ja Niko Marttila 7+10=17.

AaKoon pelit jatkuvat tänään 4.1., kun sarjan hännillä majaileva Parru HT saapuu Inkeroisiin ja heti perään seuraavana keskiviikkona on vierailu Kotkaan Piranhasia vastaan.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...