0

Joulukuuset ja uudenvuoden tinat eivät kuulu jäteastiaan – Keräysauto kiertää 7.1. Anjalankoskella, Elimäellä ja Korialla

Joulukuuset ja perinteiset uudenvuoden tinat eivät kuulu kodin jäteastiaan. Kuuset ovat astiaan liian suuria. Tinat puolestaan ovat vaarallista jätettä. Kuuset ja tinat voi tuoda maksutta jäteasemille sekä keräysautoon, joka kiertää Kouvolan, Iitin ja Kotkan ekopisteillä loppiaisen jälkeen. Myös taloyhtiöistä kuusia noudetaan 13.1. alkaen.

Asukkaat voivat tuoda joulukuusensa sekä uudenvuoden tinansa maksutta jäteasemillemme. Yrityksiltä peritään palvelumaksu 12 €/kerta.

Keräysauto kiertää tiistaina 7.1. Elimäellä, Anjalankoskella, Korialla, Kausalassa ja Jaalassa, keskiviikkona 8.1. ns. vanhan Kouvolan ja Valkealan alueella, torstaina 9.1. Kuusankoskella sekä perjantaina 10.1. Kotkassa.
Kuuset ja tinat on tuotava pysähdyspisteelle silloin, kun keräysauto on paikalla. Muina aikoina kuusia ja tinoja ei saa jättää keräyspaikoille.
Tarkka aikataulu löytyy Kymenlaakson Jäte Oy:n verkkosivuilta https://www.kymenlaaksonjate.fi/palvelut/kiertavat-keraykset/joulukuusien-kerayskierrokset/

Kouvolassa, Iitissä ja Kotkassa biojätekeräyksen piirissä olevista taloyhtiöistä kuusia kerätään aiempien vuosien tapaan. Kuusten keräys käynnistyy viikolla 3 ja jatkuu tarvittavan ajan. Isännöitsijöille on tiedotettu keräyksestä.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...