0

Kaipiaisten suunnan liikennöintiin muutama muutos vuodenvaihteessa

Kaipiaisten suunnan liikennöintiin on tulossa kaksi muutosta linjalle 8 vuodenvaiheessa.
Ma-pe ajettavan kello 15.15 Matkakeskukselta lähtevän linjan 8 vuoron lähtöaika Utin koululta siirtyy viisi minuuttia aikasemmaksi. Vuoro jatkaa Utista kohti Kaipiaista jo kello 15.30. Tällöin vuoro ehtii ajallaan Kaipiaisiin ja seuraava vuoro pääsee liikkeelle aikataulunsa mukaisesti.

Koulupäivävuoro kello 8.25 Utin koululta kohti Sippolaa ei 7.1.2020 alkaen aja enää Silmuntien kautta. Vuoro ajetaan muiden Utin ja Sippolan välisten vuorojen tapaan suoraan Hirvelän kautta Saverontietä ja Sippolantietä pitkin.

Tiedot päivittyvät reittioppaaseen kouvola.digitransit.fi ja ne on korjattu nettiaikatauluihin.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...