0

Elimäen suunnan ilta-ajan liikennevuoroja vähennetään kannattamattomina vuodenvaihteessa

Elimäen suunnan liikenteeseen on tehty muutoksia, jotka astuvat voimaan uuden sopimuskauden alkaessa 1.1.2020 poikkeuksellisesti kesken kuluvan aikataulukauden. Muutoksia on Elimäen suunnan linjoilla 4, 4K, 41, 43, 44 ja 45. Liikennöitsijänä linjoilla jatkaa Elimäen Liikenne. Arki-iltojen 4K-vuoroja ajaa yhä Linjaliikenne Martti Laurila.

Valtaosa Elimäen suunnan matkustajista on koulu- tai opiskelumatkaansa taittavia lapsia ja nuoria, minkä vuoksi aikataulut ja reitit perustuvat pitkälti koulumatkoihin. Viikonloppujen vähäisellä käytöllä (keskiarvo 0-4 matkustajaa) olleita ilta-ajan vuoroja on karsittu kannattamattomina kustannusten nousun hillitsemiseksi. Liikennetarjontaa tullaan tarkastelemaan myöhemmin vuoden 2020 aikana lukioverkon muutosten vuoksi.

Uudet aikataulut löytyvät osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut. Uusitun aikatauluvihkon pdf-versio on lisätty sivun loppuun. Olethan vuodenvaihteessa tarkkana, että katsot oikean ajankohdan aikataulusivua! Reittioppaaseen kouvola.digitransit.fi vuodenvaihteen jälkeiset aikataulut päivittyvät kokonaisuudessaan parin päivän sisään.

Aikatauluvihkosta on otettu uusi painos, johon Elimäen suuntaan tulleet muutokset on korjattu. Uusittu vihko saapuu jaettavaksi viikon 51 aikana Bussimatkatoimistoon ja busseihin. Kirjastoihin uusitut vihkot ehtivät viikoiksi 52 tai 1.

Kommentteja aiheesta “Elimäen suunnan ilta-ajan liikennevuoroja vähennetään kannattamattomina vuodenvaihteessa

  • 13.12.2019 at 20:58
    Permalink

    Elimäen suunnan? Siis mistäpäin Elimäelle tulevaa vähennetään? Ei selviä uutisesta. Inksastako?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...