0

Joulunäytelmä kutsuu Anjalan, Inkeroisten, Myllykosken ja Sippolan kirkkoon

Anjalankosken seurakunta toteuttaa perinteisen Joulunäytelmän, joka pohjautuu jouluevankeliumiin. Seurakunta on kutsunut kouluja ja päiväkoteja katsomaan näytelmää.
– Joulunäytelmä on hyvä osoitus siitä, kuinka voimme tehdä koulujen ja päiväkotien kanssa yhteistyötä, esityksen ohjauksesta ja käsikirjoituksesta Eija Kivistön kanssa vastaava nuorisotyönohjaaja Säde Suutari kertoo.
– On hienoa, että saamme kokoontua lasten kanssa kirkkoihin laulamaan, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä sanomaa, josta joulu on saanut alkunsa. Kiireistenkin jouluvalmistelujen keskellä haluamme tarjota hetken, jossa voi rauhoittua ja kokea pyhää, Suutari sanoo.

Joulunäytelmän toteuttavat Anjalankosken seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset. Esityksen aikana yleisöllä on mahdollisuus osallistua yhteislauluihin ja rukouksiin.
Kirkoissa järjestettävät esitykset ovat koulujen ja päiväkodin väen lisäksi kaikille avoimia.
– Vaikka joulunäytelmä ovat suunnattu lapsille ja perheille, kaikki ovat tervetulleita hetkeksi rauhoittumaan joulun sanoman äärelle ja laulamaan yhdessä, Säde Suutari kertoo.
Esityksen kesto on noin 35 minuuttia. Joulunäytelmä esitykset ovat aamuisin 10. joulukuuta Anjalan ja Inkeroisten kirkoissa, 11. joulukuuta Sippolan kirkossa ja 17. joulukuuta kahdesti Myllykosken kirkossa.

Anjalankosken seurakunnan Joulunäytelmä:
Ti 10.12. klo 9 Anjalan kirkko; koulu ja päiväkodit
Ti 10.12. klo 10.20 Inkeroisten kirkko; päiväkodit ja ala-asteet
Ke 11.12. klo 9.15 Sippolan kirkko; Sippolan koulu ja päiväkoti
Ti 17.12. klo 9 Myllykosken kirkko; päiväkodit ja Ummeljoen päiväkoti
Ti 17.12. klo 10 Myllykosken kirkko; Saviniemen koulu

Lisätietoja: www.anjalankoskenseurakunta.fi

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...