0

Yhdessä kohti joulua Elimäen Mustilassa

Jouluvaellukset Elimäen Mustilassa 7. joulukuuta ja Niinirannan toimintakeskuksessa Valkealassa 16. joulukuuta tarjoavat elämyksiä kaikille joulunodottajille. Jouluvaelluksissa on huomioitu erityisesti lapset ja nuoret.

Mustilan museoalueella järjestetään koko perheen tunnelmallinen joulutapahtuma. Tapahtuman keskiössä on lyhyt jouluvaellus, joka toteutetaan päivän mittaan seitsemän kertaa. Vaellukset järjestetään 45 minuutin välein. Vaelluksella kuljetaan matka Nasaretin pikkukaupungista aina Betlehemin talliin asti. Matkan varrella nähdään paimenet lampaineen kedolla, Herran enkeli ja keisari Augustus. Vaellus sopii kaikenikäisille.

Mustilan puukoululla on tarjolla joulupuuroa, ja samalla voi kuunnella nuorten bändin esittämiä joululauluja. Perheen pienimmille on askartelua, ja joulupukkikin tulee käymään. Koululla on myös seurakunnan lähetystori, josta voi ostaa käsitöitä.

Yhdessä kohti joulua – Elimäen joulutapahtuma:
La 7.12. klo 14-19 Joulutapahtuma ”Yhdessä kohti joulua” Mustilan museoalueella, Alppiruusuntie 98. Jouluvaellus klo 14, 14.45, 15.30, 16.15, 17, 17.45 ja 18.30. Käsityömyyjäiset, joulupuuro/torttu/kahvitarjoilu (3€/5€), askartelupiste, joulupukki, nuorten bändi. Paikan päälle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä.

Viikon kysymys

Oletko käynyt hiihtämässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...