0

Kymenlaakson Sähkö on suurimpia yhteisöveron maksajia Kymenlaaksossa

Kymenlaakson Sähkö Oy (emoyhtiö) maksoi vuonna 2019 yhteisöveroa 3,5 miljoonaa euroa, minkä lisäksi tytäryhti Kymenlaakson Sähköverkko Oy maksoi yhteisöveroa 0,3 miljoonaa euroa. Kymenlaakson Sähkö konsernista maksettiin yhteisöveroa vuonna 2018 yhteensä 3,8 miljoona euroa.

Toimitusjohtaja Aku Pyymäen mukaan vuoden 2018 yhteisöveron taso 3,8 miljoonaa euroa on normaali ja muodostuu yhtiön tuloksen perusteella. Yhtiön vuoden 2018 tulokseen ei sisälly merkittäviä poikkeavia tai kertaluonteisia eriä.

Yhteisövero on vain pieni osa KSOY:n tilittämistä veroista, jotka ovat kokonaisuudessaan noin 42 miljoonaa euroa vuodessa. Suurimman erän muodostaa sähkövero, 26 miljoonaa euroa ja toiseksesi suurin on arvonlisävero 11 miljoonaa euroa.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...