0

Lakon aikana varhaisjakelu toimii normaalisti taajama-alueilla – Näköislehti avattu kaikkien luettavaksi

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko vaikeuttaa lehtien jakelua ainakin viikoilla 46 ja 47. Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta varhaisjakelu toimii normaalisti.

– Keskilaakson varhaisjakelu kattaa taajama-alueet ja näillä alueilla lakolla ei ole vaikutuksia. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat eivät paperista lehteä saa. He voivat lukea Keskilaakson näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella, kertoo päätoimittaja Stiina Kokkonen.

– Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi. Lisäksi verkkosivuillamme osoitteessa keskilaakso.fi julkaistaan lakon aikana tavallista enemmän maksuttomia juttuja.

– Keskilaaksossa varaudutaan lakkoon. 14.11. ja 21.11. ilmestyviä lehtiä on saatavana Inkeroisissa K-Supermarket Ykköstorista ja S-marketista. Elimäellä lehtiä on jaossa torstaina aamupäivällä konttorilla ja S-marketissa.

Lakon aikana Keskilaakson näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä.

– Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata Keskilaakson mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin. Sellaisen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataaminen ei maksa mitään.

Keskilaaksoa kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Keskilaakson lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset ja Puruvesi.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...