0

Kaupunginhallitus esittää tuloveroprosentiksi 21,25 – Kokoomus äänestytti veroprosentin

Kaupunginhallitus kokoontui maanantaiaamuna. Asialistan tärkein kohta oli päätös veroprosenteista.
Keskustelun aikana Tapio Karvonen (kok.) teki Birgit Koskelan (kok.) kannattamana muutosesityksen, että tuloveroprosentti pidetään ennallaan eli 20,75 prosentissa.
Nimenhuutona toimitetussa äänestyksessä annettiin 9 jaa-ääntä (Hasu, Eloranta, Tähtinen, Nyberg, Käki, Vainio, Wall, Aikio ja Helminen) ja 4 ei-ääntä (Larikka, Karvonen, Koskela ja Nykänen). Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtajan ehdotuksen 21,25 tuloveroprosentiksi.
Kaupunginvaltuustolle esitetään hyväksyttävästi seuraavat veroprosentit
– tuloveroprosentti 21,25 %
– yleinen kiinteistöveroprosentti 1,45 %
– vakituinen asuinrakennus 0,65 %
– muu kuin vakituinen asuinrakennus 1,35 %
– voimalaitos 3,10 %
– yleishyödyllinen yhteisö 0,00 %
– rakentamaton rakennuspaikka, ei määritellä erikseen

Kaupunginhallitus päättää asettaa Kouvolan kaupungin toimiala- ja toimielinrakenteen muutosselvityksen ohjausryhmän ja nimeää ohjausryhmään luottamushenkilöedustajan ja tälle varaedustajan kustakin kaupunginhallituksen kokouksiin osallistuvasta poliittisesta ryhmästä sekä heidän lisäkseen kaupunginjohtajan, apulaiskaupunginjohtajan ja talousjohtajan.
Ohjausryhmään nimettiin luottamushenkilöedustajiksi Harri Helminen (varalla Sanna Tähtinen), Birgit Koskela (varalla Matti Lindholm), Markku Pakkanen (varalla Liisa Varjola), Sari Hyytiäinen (varalla Jenni Aikio), Antti Eskelinen (varalla Jari Käki) ja Johanna Pyötsiä (varalla Sakari Smeds).

Kommentteja aiheesta “Kaupunginhallitus esittää tuloveroprosentiksi 21,25 – Kokoomus äänestytti veroprosentin

  • 11.11.2019 at 16:04
    Permalink

    Miehikkälä pitää 20,5 prosentin. Siellä osataan hoitaa asiat asukkaita ajatellen. Enkä usko, että siellä ihmiset hyväksyisivät jättiylitykset budjetissa tietämättä mihin miljoonat menneet. Kouvolan konkurssi on johdon aikaansaama. Kouvola pitäisi laittaa selvitystilaan, että veronmaksajien rahat ja niiden käyttö saadaan julkisesti esille.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...