0

Lakon aikana varhaisjakelu toimii normaalisti taajama-alueilla – Näköislehti avataan kaikkien luettavaksi

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n maanantaina 11.11. alkava lakko vaikeuttaa lehtien jakelua viikoilla 46 ja 47.
Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta varhaisjakelu toimii normaalisti.

– Keskilaakson varhaisjakelu kattaa taajama-alueet ja näillä alueilla lakolla ei ole vaikutuksia. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat eivät paperista lehteä saa. He voivat lukea Keskilaakson näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella, kertoo päätoimittaja Stiina Kokkonen.
– Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi. Lisäksi verkkosivuillamme osoitteessa keskilaakso.fi julkaistaan lakon aikana tavallista enemmän maksuttomia juttuja.

Lakko alkaa 11.11. kello 6 ja päättyy sunnuntaina 24.11. kello 24. Lakko koskee noin 9 000 työntekijää.
– Keskilaaksossa varaudutaan lakkoon. 14.11. ja 21.11. ilmestyviä lehtiä toimitetaan Inkeroisten ja Elimäen konttoreille tavallista suurempi määrä. Asiakkaat voivat hakea halutessaan lehtiä Inkeroisissa Päätien 9 ja Elimäellä Vanhamaantien 7 toimitiloista. Samalla voi tulla vilkaisemaan myös meidän uusia toimitiloja Päätielle.

Lakon aikana Keskilaakson näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä.
– Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata Keskilaakson mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin. Sellaisen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataaminen ei maksa mitään.

Keskilaaksoa kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Keskilaakson lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset ja Puruvesi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...