0

MYPA ja HIFK jatkavat yhteistyötään – Farmisopimus helpottaa pelaajaliikennettä molempiin suuntiin

Kaksi perinteikästä, punavalkoista seuraa HIFK ja MYPA jatkavat yhteistyötään ja ovat solmineet farmisopimuksen.
– Farmisopimus helpottaa pelaajaliikennettä molempiin suuntiin. Meidän pelaajiemme on helpompi nousta Veikkausliigaan, mikä on meille suuri plussa pelaajarekrytoinnissa ja taas ne HIFK:n pelaajat, jotka eivät välttämättä saa Veikkausliigassa peliaikaa, saavat meiltä tärkeitä minuutteja ja pelikokemusta, kommentoi MYPA:n puheenjohtaja Mika Kaleton.
HIFK:n Tino Palmasto on hyvä esimerkki tästä, kun kotimainen toppari vietti menneellä kaudella aikaa MYPA:ssa lainalla ja sai kokemusta vaativissa otteluissa Suomen Ykkösessä. Hän edusti MYPAa 14 pelissä.
HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi yhteistyösopimusta seuraavasti:
– Saamme yhteistyösopimuksen jatkamisen seurauksena yhden lisävaihtoehdon niille pelaajille, jotka ovat Veikkausliiga-tasoa ja haluavat harjoitella sekä pelata hyvässä kehitysympäristössä. Farmisopimus mahdollistaa kaudella 2020 joustavan liikkumisen IFK:n sekä MYPAn välillä. Yhteistyö seurojen välillä on ollut erittäin helppoa, koska sydän on kaikilla punavalkoinen. Pelaajien vapaan liikkumisen lisäksi, seurojen välillä tehdään myös muuta valmennuksellista yhteistyötä.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...