0

Muotikaaren yrittäjä Pirkko Olander viihtyy työssään

Elimäen Muotikaarta 28 vuotta luotsannut Pirkko Olander sanoo lopuillaan olevan vuoden antaneen hänelle paljon.

– Tuntuu, että työni on vuosi vuodelta mukavampaa. Minulla on ihania vakioasiakkaita, mutta olen saanut myös paljon uusia asiakkaita muun muassa Inkeroisista, Iitistä, Valkealasta, Jaalasta ja muualtakin Kouvolasta, Artjärveltä, Ruotsinpyhtäältä sekä Haminan ja Kotkan suunnalta.

– Olen todella innoissani ja motivoitunut työstäni. Elämässäni on ollut hiljattain raskaita aikoja. Vanhempieni kuolemat ottivat koville, ja niistä toipuminen vei aikaa. Viime vuosi oli erityisen rankka, mutta nyt on ihanaa, että lopulta alkoi näkyä valoa niin töissä kuin muuallakin.

Olander viihtyy yrityksessään kauniiden vaatteiden, kenkien ja tavaroiden keskellä. Hän haluaa tarjota asiakkailleen tuotteita, joita ei löydy muista lähialueen myymälöistä.

– Haluan, että myymälä erottuu. Olen sellainen oman tieni kulkija, Olander hymyilee ja kertoo valitsevansa vaatteet kauneuden, mutta myös laadun perusteella. Ekologisuus on tärkeä asia nykyaikana. Myös valikoimien rohkea uudistaminen on välillä tärkeää. Kun käyn esimerkiksi kenkä- ja muotimessuilla ja näen kauniita vaatteita, mietin, sopisivatko ne myyntiin myös minun liikkeeseeni. Silti tärkein ohjenuorani tuotteita valitessani on se, että haluan tarjota sopivia vaatteita kaiken kokoisille, suomalaisille naisille.                 

–  En mielelläni osta mitään vaatteita näkemättä niitä. Kenkien pitää puolestaan olla hyvät jalassa. Se on ollut periaatteenani koko yritystoimintani ajan.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...