0

Ummeljoella poltettiin köyritulet

Ummeljoella poltettiin lokakuun ensimmäisenä maanantaina perinteiset köyritulet. Paikalla oli 60-70 katselijaa sekä niiden jälkeisillä kahveilla ja yhteislauluissa 35 osallistujaa.

Ummeljoen kylällä oli hiljattain valokuvauskilpailu, johon saapui kaikkiaan 22 kuvaa.  Kilpailun voitti Else Malmberg kuvalla, joka esittää kylään oleellisesti liittyvää Kymijoen rantamaisemaa. Mitalisijat annettiin Ville Viherkoskelle, joka valokuvasi Keskikylän Kymenrannassa ja Lotta Uotilalle, jonka valokuva esittää kivinaamaa Matomäellä, Ummeljoentien varressa. Pisteille pääsi kaikkiaan 9 kuvaa. Kilpailuun osallistui 17 henkilöä, joiden kesken arvottiin osallistujapalkinto.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...