0

Palviliha Oy:lle reilut 90 000 euroa maaseudun yritystukea

Kuusi kaakkoissuomalaista yritystä sai heinä-syyskuussa 2019 maaseudun yritystukea. Yritysten investointeja rahoitettiin yhteensä lähes 150 000 eurolla. Suurin rahoituspotti, 90 531,85 euroa, myönnettiin Korialla toimivalle Palviliha Oy:lle, joka muun muassa laitteisiin investoimalla pystyy valmistamaan uusia makkaratuotteita, kasvattamaan tuotantomääriä ja hyödyntämään aiempaa ekologisempia pakkausmateriaaleja.

Maaseudun yritysrahoituksella tuetaan yritysten kasvua monipuolisesti eri toimialoilla, jotta kaupunkikeskustojen ulkopuolelle syntyisi lisää yritystoimintaa ja työpaikkoja. Elokuussa julkaistun valtakunnallisen tutkimuksen mukaan rahoitusta saaneiden yritysten työpaikkakehitys, taloudellinen tuloksellisuus ja aluetalousvaikutus ovat olleet mittavampia kuin vertailtavien yritysten. Tutkimuksen mukaan maaseutuohjelman rahoitus luo maaseudulle työpaikkoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...