0

Palviliha Oy:lle reilut 90 000 euroa maaseudun yritystukea

Kuusi kaakkoissuomalaista yritystä sai heinä-syyskuussa 2019 maaseudun yritystukea. Yritysten investointeja rahoitettiin yhteensä lähes 150 000 eurolla. Suurin rahoituspotti, 90 531,85 euroa, myönnettiin Korialla toimivalle Palviliha Oy:lle, joka muun muassa laitteisiin investoimalla pystyy valmistamaan uusia makkaratuotteita, kasvattamaan tuotantomääriä ja hyödyntämään aiempaa ekologisempia pakkausmateriaaleja.

Maaseudun yritysrahoituksella tuetaan yritysten kasvua monipuolisesti eri toimialoilla, jotta kaupunkikeskustojen ulkopuolelle syntyisi lisää yritystoimintaa ja työpaikkoja. Elokuussa julkaistun valtakunnallisen tutkimuksen mukaan rahoitusta saaneiden yritysten työpaikkakehitys, taloudellinen tuloksellisuus ja aluetalousvaikutus ovat olleet mittavampia kuin vertailtavien yritysten. Tutkimuksen mukaan maaseutuohjelman rahoitus luo maaseudulle työpaikkoja.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...