0

Yt-neuvottelut Stora Enson Anjalan paperitehtaalla päättyneet – henkilöstöä lomautetaan tarvittaessa

 

Yt-neuvottelun tuloksen mukaan yhtiö voi tarvittaessa lomauttaa seuraavan puolen vuoden aikana tehtaan henkilöstöä enintään 90 päiväksi. Tämä päätös koskee koko tehtaan henkilöstöä. Mahdolliset lomautukset toteutetaan tarvittaessa ja useammassa erässä.

Mahdolliset lomautusten syy on epävarmuus paperin kysynnän kehittymisessä, markkinatilanteen heikentyminen sekä mahdollinen tarve määräaikaisiin seisokkeihin tuotantolinjoilla. Mahdollisesti toteutettavilla lomautuksilla pyritään kustannussäästöihin.

Kommentteja aiheesta “Yt-neuvottelut Stora Enson Anjalan paperitehtaalla päättyneet – henkilöstöä lomautetaan tarvittaessa

  • 7.10.2019 at 16:43
    Permalink

    Lomautuslaput jaettu. Eka osa loka-marraskuun vaihteessa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...