0

Inkeroisten apteekkiin murtauduttiin tiistaina aamuyöllä – Apteekki palvelee normaalisti

Inkeroisten apteekkiin on murtauduttu noin kello 4 aamuyöllä tiistaina.
– Onhan se ikävää herätä aamuyöllä vartiointiliikkeen puhelinsoittoon ja juosta katsomaan, mitä apteekissa on tapahtunut, apteekkari Tanja Oksman toteaa.
Hänen mukaansa apteekin valvontakameroihin tallentui hyvät kuvat kahdesta mustiin vaatteisiin pukeutuneesta miehestä. Toinen heistä oli apteekin sisällä, toinen jäi ulos. Poliisit saapuivat tapahtumapaikalle noin 15 minuutissa.
– Todennäköisesti murtautujien aikomuksena oli varastaa apteekista lääkkeitä, mutta ne ovat niin hyvässä suojassa, ettei niihin pääse käsiksi. Valvontakameroista näkee, kuinka kirveellä varustautunut mies kuitenkin mättää mukanaan tuomaansa jätesäkkiin arvokkaita kosmetiikkatuotteita suoraan hyllystä. Hän sai mukaansa myös alle sadan euron edestä kassoissa olleita kolikoita. Kosmetiikkatuotteiden arvo on useita satoja euroja.
Inkeroisten apteekki päästiin avaamaan tänään kello 10. Oksmanin mukaan varkaat eivät ehtineet sotkea paikkoja, mutta lasinsiruja levisi ympäri myymälää.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...