0

Koko perheen vaatettava outletmyymälä avaa tiistaina Myllykoskelle

Juha Jokimiehen omistama Polipria Oy on hankkinut lisää kiinteistöjä Myllykoskelta. Viimeisin hankinta on marketalueen kauppakeskuksesta ostettu entisen Nordean huoneisto. Samassa kiinteistössä toimivat Muotitalo Lehto ja K-Supermarket Ruokamylly sekä Harri Mäistin Guitar Service.
Tiistaina 1. lokakuuta tiloissa avaa miesten, naisten ja lasten vaatteiden outlet- ja tukkumyymälä.
– Myymme vaatteita niin kauan kuin niitä riittää. Tarkoitus on myydä tukkuostajille isompia määriä. Hintahaarukka tuotteilla on 5 ja 25 euron välillä, kertoo Jokimies.
Myllykoskelle vaatteet saapuivat kahdella rekalla. Vaatteet ovat Baltian maiden tukkukauppaan erikoistuneen House of Trendsin varastoa. Vaatteet on hankittu tullivarastosta.
– Myymälässä on muun muassa syksyn sesonkiin sopivia naisten, miesten ja lasten vaatteita. Miesten kannattaa laittaa ainakin paitavalikoima uusiksi, kertoo Harri Mäisti ja toteaa, että hän ei vaatekauppiaaksi omilta töiltään ehdi, vaan sitä tulevat tekemään alan osaajat.
Mäisti toki tuntee hyvin Polipria Oy:n liiketoimintaa, kun hän kuuluu Juha Jokimiehen yritysten Myllykosken Kerhon ja Myllykosken Seuratalon hallitukseen.

Harri Mäisti perusti oman yrityksensä viisi vuotta sitten. Toimipaikka oli Kouvolassa, aluksi Puosilantiellä ja sen jälkeen Tanhuantiellä.
– Kun oma yritys joutui lähtemään nopeasti vuokratiloista, oli luonnollista siirtyä kotikylään Myllykoskelle.
Mäisti myöntää, että häntä arvelutti tulla keskeiselle paikalle ja Myllykoskelle. Siirto tapahtui heinäkuussa.
– Kyllähän sitä miettii, että löytävätkö ydin-Kouvolan asiakkaat tänne. Toisaalta parempaa sijaintia saa Myllykoskelta hakea, paikan asiakasvirta mitataan useissa tuhansissa per viikko. Koska asiakkaani ovat ympäri Kaakkois-Suomea, on Myllykoski keskeisellä paikalla.
– Olen ollut tyytyväinen. Kouvola on kuitenkin lähellä ja töitäkin on ollut enemmän. Ehkä nyt on ollut sesonkipiikki tai sitten keskeinen paikka on tuonut lisää myös asiakkaita omaan yritykseen.
Mäistillä on nyt selvästi isommat tilat kuin aikaisemmin.
– Tilaongelmaa ei ole. Nyt on mahdollisuus lisätä tarvikkeiden tarjontaa, jos kysyntää on.
Miten sitten viisi yrittäjävuotta ovat menneet?
– Keskimäärin varmaan samalla tavalla kuin yrittäjillä yleensä: välillä paremmin ja välillä huonommin. Kun kuuntelee ihmisten puheita, niin taitaa kaikilla työpaikoilla omat haasteensa. Tärkeintä on saada laskut maksettua. Yrittäjyys soittimien ja musiikin parissa on kuitenkin ollut minulle henkilökohtaisesti hyvä ratkaisu.

Kommentteja aiheesta “Koko perheen vaatettava outletmyymälä avaa tiistaina Myllykoskelle

  • 28.9.2019 at 12:54
    Permalink

    Hyvä Myllykoski!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...