0

Lastenteatteria ystävyydestä Inkeroisten kirjastossa

Inkeroisten kirjastossa 26. syyskuuta nähtävä lastenteatteriesitys Mieletön Mystinen Kekkerihässäkkä vie katsojat Soivaan Satumetsään, missä on meneillään syyskekkereiden valmistelut. Jotakin kummallista on kuitenkin tapahtunut. Yksikään sävelsieni ei soi eikä melodiamänty humise. Miten nyt käy kekkereiden? Ystävykset Tökkyrä ja Naavakainen ryhtyvät selvittämään Mielettömän Mystisen Kekkerihässäkän arvoitusta.

Kaikenikäisille sopiva esitys on tarina ystävyydestä. Osallistavaa draamaa ja musiikkia sisältävän seikkailun kesto on kolmekymmentä minuuttia. Esityksen musiikki tuotetaan erilaisilla soittimilla, joita lapsilla on mahdollisuus päästä esityksen jälkeen kokeilemaan.

Esiintyjät ovat ammattimuusikoita, joilla on vankka kokemus lastenteatterin parissa työskentelystä. He ovat myös säveltäneet ja sanoittaneet esityksen musiikin.

Esiintyjät: Kruuvaus/Tiina Laitinen, Emmi Aarnio-Metsänen
Musiikki: Kruuvaus
Kuva: Riku Suonio

Mieletön Mystinen Kekkerihässäkkä nähdään:
Inkeroisten kirjastossa 26.9.kello 9.30

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...