0

Ensimmäiset vapaaehtoistreffit Kouvolassa tiistaina 17.9. – Tapahtumaa on järjestämässä useita yhteisöjä

Suomalaiset järjestöt pyörivät vapaaehtoisten voimilla. Monet haluaisivat löytää itselleen mielekästä ja sopivaa lyhytaikaista vapaaehtoistyötä. Kysyntä ja tarjonta eivät aina kohtaa helposti.
Kouvolan kaupungin yhteisöpalvelut, Kymenlaakson Liikunta, Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry sekä Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistys ry järjestävät yhteistyössä erilaisten yhdistysten kanssa laatuaan ensimmäiset vapaaehtoistreffit Kouvolassa Porukkatalolla 17.9.2019 klo 13–18
Tapahtumaan on kutsuttu kaikkia kaupungin yhdistyksiä ja mukaan pääsee vieläkin.
Vapaaehtoistreffit ovat helppo tapa löytää uusia vapaaehtoisia tai löytää itselle mielekästä tekemistä vapaaehtoisena. Nyt ei etsitä yhdistyksiin uutta sihteeriä tai jäseniä yhdistykseen vaan tarjotaan toisenlaista mahdollisuutta tutustua ja osallistua toimintaan. Tapahtumassa liki parikymmentä yhdistystä kertovat tarjolla olevista pop up -tehtävistä.
Myös vapaaehtoisgeneraattori auttaa sopivan tehtävän löytämisessä. Vapaaehtoistoiminnan kasvoja Kouvolassa -valokuvanäyttely löytyy myöskin porukkatalolta.
Kansalaisareenan toiminnanjohtaja Leo Stranius pitää luentoa klo 17–18. Hän alustaa muun muassa siitä millaista hyvää vapaaehtoistyö ihmiselle antaa.
Tapahtuman suojelijana toimii kansanedustaja Ville Kaunisto, joka tuo henkilökohtaisen tervehdyksen tapahtumaan klo 16.30.
Yhdistykset ovat mukana koko tapahtuman ajan, mutta nykyajan mukaisesti järjestöille ja vapaaehtoistyötä etsiville on myös klo 14 sekä 16 Speed Dating, jossa kolmessa minuutissa yhdistys tarjoaa sopivaa tehtävää lähiaikoina järjestettävässä tapahtumassa ja vapaaehtoinen voi etsiä itselle mielekästä tekemistä nopeasti.
Tapahtumaan osallistuvalle 60 ensimmäiselle jaossa tuoteämpäri.
Tapahtuman ohjelma on osoitteessa kouvola.fi/vapaaehtoistreffit

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...