0

Aluetoimikunta kutsuu päättäjiä ja viranhaltijoita Elimäelle

Elimäen aluetoimikunnan työ on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Aluetoimikunnalla oli Pestoomarkkinoilla oma osasto, jonne Elimäki-Koria-alueiden asukkaat saivat jättää omia kehittämisideoitaan.
– Saimme Pestoomarkkinoilla noin 70 ideaa. Osa oli samoja, mutta erilaisiakin on yli 50. Ideat koskevat lapsia ja nuoria, liikuntapaikkoja, liikennejärjestelyjä ja julkista liikennettä sekä tietysti kouluja ja terveydenhuoltoa, Elimäen aluetoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Tirkkonen kertoo.
– Kiireellisenä nousi esille kuulemistilaisuus, jossa virkamiehet ja päättäjät tulisivat Elimäelle kertomaan palveluverkon muutosten perusteluja ja kuulemaan asukkaiden palautetta. Sellainen tullaan järjestämään Elimäellä heti lokakuun alkupuolella, Tirkkonen lupaa.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...