0

Bussit poikkeusreitillä Myllykoskella

Myllykoskella bussiliikenne on poikkeusreitillä keskiviikosta 11.9. alkaen noin kuukauden. Kaikki pysäkit ovat kuitenkin normaalisti käytössä.

Poikkeusreitti koskee Rautakorventietä pitkin ajavia linjoja, eli linjoja 3, 33, 36, 60 ja 61. Rautakorventie suljetaan 11.9. alkaen Länsiasemantien ja Myllykoskentien väliseltä osuudelta kevyen liikenteen väylän rakennustöiden vuoksi. Liikenne ohjataan suljetun tieosuuden ohi Länsiasemantietä ja Myllykoskentietä pitkin. Matkustajan kannalta poikkeusreitti ei aiheuta juuri huomioitavaa, sillä suljettavalla osuudella ei ole bussipysäkkejä, eikä kiertoreitti vaikuta aikatauluihin. Kaikki reittien bussipysäkit ovat siis käytössä normaalisti! Kiertoreittiä käytetään keskiviikosta 11.9. alkaen noin kuukauden tai kunnes työt ovat valmistuneet.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...