0

Stora Enso aloittaa yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista lomautuksista Anjalan Paperitehtaalla

Stora Enson Publication Papers Oy Ltd aloittaa yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista lomautuksista Anjalan Paperitehtaalla. Yt-neuvottelujen piiriin kuuluu Stora Enson Anjalan Paperitehtaan henkilöstö eli yhteensä noin 300 henkeä. Stora Enso valmistautuu Anjalan Paperitehtaan henkilöstön mahdollisiin lomautuksiin tarvittaessa korkeintaan 90 päivän ajaksi. Suunnitelman mukaan lomautustarve ajoittuisi lokakuun lopun 2019 ja toukokuun lopun 2020 väliselle ajanjaksolle. Lomautukset on suunniteltu toteutettaviksi useammassa jaksossa.

Mahdollisten lomautusten perusteina ovat markkinatilanteen heikentyminen ja epävarmuus paperin kysynnän kehittymisessä sekä tästä aiheutuva mahdollinen tarve määräaikaisiin seisokkeihin tuotantolinjoilla. Suunnitelluilla lomautuksilla pyritään kustannussäästöihin.

Kutsu neuvotteluihin annettiin 10. syyskuuta ja neuvottelut alkavat 23. syyskuuta. Niiden arvioitu kesto on kaksi viikkoa.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...