0

Monipalvelukeskukset asukastyöpaja Myllykoskella

Anjalankosken aluetoimikunta järjestää asukastyöpajoja ideoimaan perustettavia monipalvelukeskuksia Inkeroisiin ja Myllykoskelle. Ensimmäinen asukastyöpaja järjestettiin Inkeroisissa elokuun lopulla ja nyt on Myllykosken vuoro.
Myllykosken asukastyöpaja pidetään Myllykosken kirjastossa keskiviikkona 18. syyskuuta kello 17.30 alkaen. Tähän tilaisuuteen ovat tervetulleita osallistujia Myllykosken lisäksi myös muualta entisen Anjalankosken alueelta.
Asukkaita toivotaan osallistumaan tähän sisällöltään uudenaikaiseen ja mielenkiintoiseen työpajaan, jossa ideoidaan monipalvelupisteiden toimintaa ja aktivoidaan asukkaita omilla lähialueillaan. Kaikki ideat ovat tervetulleita. Suunnitelma ulottuu vuoteen 2030.

Inkeroisissa pidetty työpaja toi hyviä ajatuksia monipalvelupisteen perustamista varten. Keskustelu oli vilkasta ja koettiin, että lähellä oleville palveluille on kysyntää. Samaa innokasta ja aktiivista osallistumista toivotaan myös Myllykosken työpajalta.
Kouvolan heikentynyt taloustilanne ajaa etsimään uusia yhteistyömuotoja ja -kumppaneita. Palvelujen tarve ei kuitenkaan vähene. Myös järjestöillä ja yrityksillä voi olla tilanne lisäavuille toiminnan järjestämiseen.
Kesällä tehdyssä kyselyssä nähtiin monipalvelupisteissä iloista hyörinää taajaman sydämessä. Joku vastaajaa uskoi asioivansa, jos tarjolla olisi monipuolisia palveluja. Epäilijöitäkin toki oli. Kielteisissä vastauksissa nostettiin esiin byrokratia, huono palvelu ja heikko tavoitettavauus.
Aluetoimikunta tekee yhteenvedon asukastyöpajoista ja antaa materiaalin tulevaisuudenjaostolle.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...