0

Myllykosken Metallimiesten kuorolla laulun ilta – Tulossa 65-vuotisjuhlavuosi

Myllykosken Metallimiesten kuoro aloittaa uuden kauden vauhdikkaasti avoimin ovin järjestettävällä yhteislauluillalla torstaina 19.9. Kuorolla on tulossa 65-vuotisjuhlavuosi ja sen kunniaksi kuoro avaa jälleen ovensa suurelle yleisölle ja samalla esittelee toimintaansa mahdollisille uusille laulajille.

Laulun ilta on monipuolinen laulupaketti, jossa kuullaan kuoron esittämänä lauluja vuosien varrelta. Tämän lisäksi tarkoitus on laulaa yhdessä yleisön kanssa tuttuja tarttuvia iskelmiä. Tilaisuudella on tarkoitus myös rohkaista kaikkia laulavia miehiä tulemaan mukaan kuoron riveihin. Illan aikana muun muassa kuoronjohtaja dir.mus. Jouni Sjöblom kertoo, millaista on lauluharjoittelu kuorossa ja miten eri laulustemmat käytännössä harjoitellaan. Mukana säestämässä on kuoron monivuotinen yhteistyökumppani Vokki-orkesteri.

Kello 19 alkavaan Laulun iltaan on vapaa pääsy. Väliajalla on mahdollisuus ostaa pullakahvit. Tilaisuutta tukee Anjalankosken Säästöpankkisäätiö.

Viikon kysymys

Oletko leudon talven kannattaja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...