0

Kylähullulle järjestetään kahvikekkerit Ummeljoella

Ummeljoen kyläpäällikkö Jukka Naukkarinen tuli valituksi Valtakunnan viralliseksi XV kylähulluksi. Ummeljoen kyläyhdistys järjestää Naukkarisen kunniaksi kahvikekkerit sunnuntaina 15.9. Ummeljoen koululla.

Valtakunnan Virallinen Kylähullu toimii suomalaisen kylätoiminnan tiennäyttäjänä, tulevaisuuden väkevänä visijoitsijana. Henkilö, joka ennakkoluulottomasti, vahvalla tahtotilalla ja itsensä peliin laittaneena on aikaansaanut merkittävää, konkreettista jälkeä. Hänellä on takanaan luovaa, tuloksellista, kaukokatseista, kylähullulle sopivaa toimintaa kylätoiminnassa ja paikallisessa kehittämisessä. Virallinen Kylähullu toimii Kylähullujen Killan puheenjohtajana kaksi vuotta.
Kylähullujen Kilta koostuu kaikista tähän saakka valituista Kylähulluista. Kylähullu on oman kylän, asuinalueen, kotikunnan, maakunnan ja koko maaseudun pr-henkilö. Titteli on elinikäinen eikä se periydy.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko suurpetokannat sopivan suuruisia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä