1

Hyväkuntoisen koulun sulkemisuhka puhuttaa Kaipiaisissa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

6 kommenttia aiheesta “Hyväkuntoisen koulun sulkemisuhka puhuttaa Kaipiaisissa

 • 5.9.2019 at 08:19
  Permalink

  Kaipiaislaista koulun puolustamista. Suljetaan joku toimiva (Sippola) koulu, että meillä säilyisi. Näin on toimittu ko. kylässä ennenkin. Koittakaapa puolustaa opinahjoanne sen erinomaisuudella lapsille vai onko siinä joku ongelma?

 • 5.9.2019 at 08:57
  Permalink

  Koulurakennushan on erinomaisessa kunnossa ja sitä tässä nimenomaan puolustettiin ja ihmeteltiin miksi ei suljeta niitä rakennuksia, jotka ovat purkukuntoisia ja korjauskelvottomia kaupungin oman arvion mukaan esimerkiksi Sippola? Ei kukaan halua, että se oma lähikoulu suljetaan.

 • 5.9.2019 at 14:26
  Permalink

  Ensin epäillään koulukuljetuskustannuksia ja sitten ehdotetaan isomman lapsijoukon kuljettamista! On toki ikävää, jos se lähikoulu lakkaa, mutta minkäs teet, ellei lapsia ole?! Vaikka kumipyörät kulkevatkin molempiin suuntiin, ei väkisin siirtämällä sitä lapsimäärää saada korjattua. Luuleeko Kaipiaisten väki oikeasti sippolalaisten riemusta ryhtyvän mukaan pelastustalkoisiin? Ei se uusi tie nyt niin hieno ole! Eiköhän valtaosalla sippolalaisista vanhemmista olisi koulutoiveet ihan toiseen suuntaan, jos koulua ryhdyttäisiin lakkauttamaan. Sitä paitsi tällä hetkellähän Sippolan koulu on vielä käyttökuntoinen, vaikkei ehkä peruskorjauskuntoinen enää olisikaan.

 • 5.9.2019 at 19:12
  Permalink

  Puolustetaan omaa, muttei alennuta vaatimaan toisten lapsilta koulua pois, luulisi Kaipiaisissakin argumentteja riittävän. Vähän outoa puhetta vanhemmilta lähikoulun puolustamisessa.

 • 5.9.2019 at 19:16
  Permalink

  Miten olikaan kun Sippolan yläaste oli lakkautus uhan alla? Kaipiaislaiset ilmoittivat ennen päätöksen tekoa, että heidän lapsensa eivät tule Sippolaan vaikka se jatkoajan saisikin…

 • 6.9.2019 at 17:40
  Permalink

  Tässäkin asiassa monta mielipidettä ja kaikki vanhemmat eivät ajattele samoin. Jos Sippola olisi lakkautusuhan alla, niin kyllä sieltäkin suunnasta varmaan kuultaisiin monenlaisia kommentteja. Sippolankin koulu tullaan lakkauttamaan eikä siinä mene kymmentä vuotta, koska Kouvolan talous ei tule kääntymään nousuun. Virkamieskoneistossa on paljon niitä, jotka ihannoivat näitä isoja yksiköitä ja tulevat tekemään kaikkensa, jotta Kouvolan alueelle ei jää kuin muutama koulu, jossa oppilasmäärät ovat 500 oppilaasta ylöspäin. Kouvolan muuttotappio tulee jatkumaan. Toivotaan kuitenkin, että kävi niin tai näin vanhemmat eivät opeta lapsilleen vastakkainasettelua ja lakkautettavista kouluista uudet oppilaat otetaan hyvin vastaan uusiin kouluihinsa sekä uudet oppilaat löytäisivät kavereita uudesta koulusta. Ettei tulisi ”kuppikuntia” sen mukaan mistä kukakin kouluun tulee.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...