0

Kommentoi Kouvolan kaupungin nykyistä rakennusjärjestystä

Kouvolan kaupunki on uudistamassa rakennusjärjestystä. Rakennusjärjestys on kaupunginvaltuuston hyväksymä dokumentti ohjeita ja määräyksiä, jotka koskevat niitä alueita kaupungissa, joilla ei ole asema-, ranta-asema- tai yleiskaavaa. Rakennusjärjestyksen piirissä ovat kaavoittamattomat niin sanotut haja-asutusalueet ja kaavoittamattomat ranta-alueet. Lisäksi rakennusjärjestyksen määräykset toimivat kaava-alueilla kaavojen määräyksiä täydentävinä määräyksinä.

Kouvolan kaupunki pyytää teiltä kuntalaisina ja asiakkaina palautetta ja kommentteja rakennusjärjestyksen kehittämiseen. Vastausaikaa on 30.9.2019 asti.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...