0

Eka-Vaihto tarjoaa lapsille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa

Paikallisseurat mahdollistavat jääkiekon harrastamisen. Nuorten lätkälupausten kasvattaminen on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa, vaan haluavat pelata ilman paineita.
– Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Eka Vaihto -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki 3–10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä, AaKoo-Juniorien puheenjohtaja Henri Nuuttila kertoo.
Eka Vaihto -kausi starttaa 15. syyskuuta Inkeroisten jäähallissa. Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kerran viikossa sunnuntaisin kello 12.30–13.20. Harjoitusten sisältö suunnitellaan osallistujien taitotason mukaan. Kausimaksu on 100 euroa.
– Harrastekiekko on uusi lisä seuratoimintaamme. Innostuimme asiasta aiemmin toiminnan aloittaneiden seurojen hyvien kokemusten myötä. Helposta ja hauskasta jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria löytyy varmasti Kouvolan seudulta, Nuuttila uskoo.
– On hienoa, että yhä useammassa seurassa on tarjolla myös matalan kynnyksen harrastustoimintaa perinteisen joukkuetoiminnan rinnalla. Saamamme palaute vahvistaa, että kysyntä toiminnalle on kova. Maltillinen harjoitusaikataulu ja edullinen kausimaksu mahdollistavat jääkiekon harrastamisen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa arvioi.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...