0

Asukastyöpaja aluetoiminnasta tänään Inkeroisissa

Aluetoimikunta haluaa sinut mukaan suunnittelemaan aluekeskusten monipalvelupisteitä. Tänään 26.8. pidetään Inkeroisten asukastyöpaja Kymenlaakson Opistolla.
Myllykosken asukastyöpaja pidetään 18.9. kirjastossa.
Asukaskyselyn tuloksia hyödynnetään asukastyöpajoissa.

Anjalankosken aluetoimikunta on innolla tarttunut tehtääväänsä syksyllä 2018.
– Tarkoituksemme on paikallisia kuunnellen parantaa niin asukkaiden, yritysten kuin alueellamme vierailevien viihtyvyyttä ja lisätä jokaisen mahdollisuuksia vaikuttaa oman ympäristönsä kehittämiseen, kertoo Elina Porkka.
– Tarjoamme paikallisille verkostoitumismahdollisuuksia, välitämme tietoa kaupungin palveluista ja mietimmme, millaiset tilat ja palvelut parhaiten palvelevat täällä asuvia ja toimivia. Välitä terveisesi tai kehitysideasi oheisen ”Terveisiä ja ideoita aluetoimikunnalle” -linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä toimikuntamme jäsenistöön. Autamme jokainen mielellämme, jotta täällä olisi entistäkin parempi asua, harrastaa, työskennellä tai lomailla.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...