0

Inkeroisten ja Myllykosken monipalvelupisteiden asukaskyselyyn 78 vastausta

Inkeroisten ja Myllykosken monipalvelupisteitä koskevaan asukaskyselyyn tuli kaikkiaan 78 vastausta. Kyselyn järjestäneen Anjalankosken aluetoimikunnan mukaan tulos on hyvä ja aluetoimikunta kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita. Asukaskyselyyn kerättiin vastauksia 18.6.-7.8. välisenä aikana ja se oli kohdistettu Anjalankosken alueen asukkaille.

Anjalankosken aluetoimikunta kokoontui käsittelemään kyselyn perusraportin tuloksia 12. elokuuta Myllykosken kirjastolla. Asukaskyselyn tulosten tiivistelmä julkaistaan lähipäivinä aluetoimikunnan verkkosivuilla osoitteessa kouvola.fi/aluetoimikunnat.

Asukaskyselyn tuloksia hyödynnetään uudenlaisissa ja mielenkiintoisissa asukastyöpajoissa, jotka järjestetään Inkeroisissa Kymenlaakson Opistolla 26. elokuuta ja Myllykoskella kirjastossa 18. syyskuuta. Sippolan ja Korvenkylän tilaisuuksia ei ennakkotiedoista poiketen järjestetä. Asukastyöpajoihin voi ilmoittautua aluetoimikunnan verkkosivuilla ja osallistua voi myös ilman ennakkoilmoittautumista. Kyselyn yhteydessä työpajoihin ilmoittautuneille lähetetään kutsu työpajoihin.

Alueen asukkaita toivotaan osallistumaan innolla työpajoihin ja ideoimaan tulevaisuuden monipalvelupisteiden toimintaa.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...