0

Kestääkö Krista Junkkarin loistovire?

Finnish Amateur eli tuttavallisemmin Erkko Trophy kerää kovan pelaajakattauksen Taliin 8.-10.8. Mukana ovat heinäkuun lyöntipelin SM-voittajat ja suurin osa maajoukkuepelaajista. Talin kenttä on upeassa kunnossa ja olosuhteet muutenkin otolliset tuloksentekoon, joten loistava urheilujuhla on odotettavissa.
Monelle pelaajalle Erkko on viimeinen koitos ja kauden huipentuma Suomessa ennen paluuta Yhdysvaltoihin collegegolfin pariin.
Sama suunnitelma on myös naisten henkilökohtaista EM-hopeaa voittaneella Krista Junkkarilla, joka aloittaa opintonsa University of North Carolinassa jo ensi viikolla.
Junkkari voitti heinäkuussa lyöntipelin SM-kultaa ja seuraavalla viikolla historiallista EM-hopeaa. Loistovireen löytänyt Koski-Golfin edustaja, 19, on pelannut hurjaa kisatahtia – Erkko on jo viides perättäinen kisa ja peräti toinen tällä viikolla. Keskiviikkona Junkkari nappasi vielä Finnish Fujitsu Junior Tourin osakilpailuvoiton kotikentällään Koski-Golfissa.
Talissa voittotaisteluun ilmoittautunevat ainakin maajoukkuenaiset Kiira Riihijärvi, Emilia Tukiainen, Elina Saksa ja jo 14-vuotiaana vuonna 2013 kilpailun voittanut Anna Backman. Oman sanansa sanottavana lienee myös Tanskan Line Toft Hansenilla, jonka +2,8 tasoitus on naisten parhaimmistoa. Viime vuoden mestari Daniella Barrett ei ole mukana kilpailussa.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...