0

Elokuvia, kummituskävelyä, illallista, kansallispukujen tuuletusta ja venäjänvinttikoiranäyttely kartanopuistossa

Ankkapurhassa on luvassa useita tapahtumia tulevana viikonloppuna. Alueella voi syödä illallista avoimen taivaan alla, esitellä omaa kansallispukuaan ja katsella elokuvia ulkoilmassa.

Ankkapurhan kummituskävely saa lisäkierroksen suuren suosion vuoksi. Perjantaina kello 20 järjestettävälle opastetulle kävelylle tulee ostaa liput ennakkoon.

Lauantaina Anjala elää -yhdistys järjestää illallisen Anjalan taivaan alla kartanon tammikujalla. Tapahtumaan on varattu ennakkoon reilu 20 pöytää. Ruokailijat tuovat itse omat tarjoilunsa, vain pitkät pöydät ovat valmiina. Samaan aikaan illallisen kanssa on kansallispukujen tuuletus -tapahtuma Makasiinikahvilan edustalla. Tapahtuman järjestää Anjalan Jumppaseuran kilta.

Anjalan kartanon rannassa esitetään ulkoilmaelokuva sekä perjantaina 9.8. että lauantaina 10.8. kello 22 alkaen. Perjantaina esitetään suomalainen, Timo Koivusalon ohjaama Olavi Virta. Lauantaina esitetään maailman ensimmäinen kokonaan käsinmaalattu täyspitkä elokuva Loving Vincent, joka kertoo Vincent van Goghin tarinan. Puiston elokuvanäytöksiin on vapaa pääsy. Mukaan kannattaa varata oma viltti ja istuin sekä säähän sopivat varusteet. Puistossa on myynnissä kioskeissa erilaista syötävää ja juotavaa. Makasiinikahvila palvelee kumpanakin iltana kello 22 saakka.

Kartanossa esitetään lauantaina 10.8. kello 15 suomalainen luontoelokuva Ailo. Elokuva kertoo poronvasasta ja sen elämästä Lapin lumoavassa luonnossa. Kartanon elokuva on maksullinen. Elokuvan suositusikäraja on 7 vuotta, joten yli 4-vuotiaat voivat tulla esitykseen aikuisen seurassa.

Sunnuntaina 11.8. alueella esittäytyvät venäjänvinttikoirat, kun Suomen Borzoiklubi järjestää erikoisnäyttelyn. Näyttelyyn on tulossa lähes sata koiraa. Kehät alkavat kello 10.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...