Korialla tapahtuu – Koriaralli, historiaa, luontoretkeä, illallinen taivaan alla, kyläjuhlat ja messutanssit

Korialla tapahtuu paljon elokuussa. Paljon muutakin kuin 11.8. asti kestävät Asuntomessut. Koriaralli -tapahtuma järjestetään 3.8. Korian kyläkeskuksessa ja sen läheisyydessä.

Keskilaakso

Korialla tapahtuu paljon elokuussa. Paljon muutakin kuin 11.8. asti kestävät Asuntomessut.

Koriaralli -tapahtuma järjestetään 3.8. Korian kyläkeskuksessa ja sen läheisyydessä.

Koriaralli -tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa reitillä kulkeminen tapahtuu jalan ja pyörällä, toki autolla tai pappatunturillakin voi reitin kulkea. Tapahtumassa kisataan taidolla ja tyylillä, ei nopeudella. Koriaralliin voi osallistua yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla.

Palkintoja jaetaan rasteilla saatujen pisteiden mukaan sekä myös hyvästä kisa-tsemppi-hengestä – kaikki voivat siis voittaa!

Parhaille on jaossa lahjakortti Autokorjaamo Nyströmille, lauantai-päivän lippuja Beer -festivaliin sekä lippuja Asuntomessuille!

Lisäksi palkinnoista löytyy lippuja Mustila Arboretumiin sekä useita tuotekasseja, joiden sisältöinä mm. lahjakortteja Kujakolliin, Korian apteekin tuotteita, Puotimaalta lettu- ja piirakkajauhoja ja Kouvolan lakua!

Tapahtuma käynnistyy klo 12 Elimäen Vilppulan Nuorisoseurantalolta, Kyminasemantie 4 B. Rallipassit palautetaan viimeistään klo 15.00 NS-talolle, jossa pisteet lasketaan (järjestäjän toimesta).

Palkintojenjako noin klo 15.30

Koriarallin rasteilla ovat mukana Elimäen Liikennekoulu, Ravintola Kuja-Kolli, Puotimaalla, Korian Ponsi, Ravintola Portti, Päivi Helkala, Biokaasuenkelit, Gospel Riders Kaakko, Elimäen ev lut Seurakunta, Kymen Automobiilikerho ja Kymenlaakson Kylät ry https://www.facebook.com/events/341396209875884/

Koriata historiaa – historiallinen opastuskierros Korialla Koriata historiaa – historiallinen opastuskierros Reino Hemmilän seurassa 5.8. klo 18.

Lähde Reinon matkaan, ihmettelemään ja kuulemaan paikallista Korian historiaa! Lähtö Elimäen Vilppulan Nuorisoseurantalon edestä, Kyminasemantie 4 B.

Liikkuminen tapahtuu kävellen, kierroksen kesto noin kaksi tuntia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Metsämieli-luontoretki Alakylän reitillä Metsämieli-luontoretket ovat kaiken ikäisille sopivia luontoretkiä 6.8. klo 17.30.

Retket tehdään Korian lähiluonnossa, maasto on helppokulkuinen. Retket kuljetaan jalkaisin ja ne sisältävät koko perheelle sopivia ja helppoja metsämieli-harjoituksia. Tule siis mukaan lähiluontoon pysähtymään aistimaan ja virkistymään! Voit ottaa omaat eväät mukaan, jotka nautitaan retken aikana, pysähtyen luonnon omassa ”metsäkahvilassa”.

Mukaan mahtuu max. 30 hlöä. Vaatetus sään mukaan.

Metsämieli-luontoretket ovat noin tunnin mittaisia. Ilmoittautuminen viimeistään päivää ennen luontoretkeä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen logoterapeutti@tuulakalpa.fi https://www.facebook.com/events/604434540066114/

Iltatori 8.8 klo 17.00–19.00.

Iltatorilla pääset tutustumaan ja ostamaan paikallisia herkkuja, käsitöitä ja herkkuja. Tule tapaamaan ihmisiä ja nauttimaan kesäillan tunnelmasta Korialle! Iltatorilla myös paikalliset yhdistykset voivat esitellä toimintaansa.

To 8.8. paikalla Elimäen Vilppulan Nuorisoseuran Senioritanssijat, jotka näyttävät tanssinaskeleita ja ohjaavat helppoa senioritanssi – sopii ihan kaikille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan! Senioritanssijoiden kausi alkaa NS-talolla ke 4.9., jonne ovat myös tervetulleita uudet tanssijat.

Aiempaa kokemusta ei vaadita.

Illallinen Korian taivaan alla 8.8.

Valtakunnallinen Illallinen Taivaan Alla -tapahtuma on nyt myös Korialla! Tule siis nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta Korian kyläkeskukseen! Tapahtumassa yhteistyössä ravintola Marinna.

Varaa ruoka ja/tai pöytä tai tuo oma pöytä ja eväät!

Ruoka+pöytä: 15e/hlö, 10e/lapset

Pelkkä pöytä: 5 e/hlö

Oma pöytä + omat eväät: maksuton osallistuminen

Ruoka- ja pöytävaraukset Marinna:

pitopalvelu@marinna.fi / 040 550 5345 (ma-pe klo 7.00-15.00)

Oma pöytä ja omat eväät ilmoittautumiset Maija:

maija.raikamo@kymenkylat.fi / 040 5159572 https://www.facebook.com/events/2271451502902243/

Kyläjuhlat ja messutanssit 10.8.

Tervetuloa Kyläjuhlaan Elimäen Vilppulan Nuorisoseurantalon pihapiiriin klo 15.00-18.30. Koko perheen tapahtumassa on ohjelmaa ja myyntiä sekä kahvio.

Kyläjuhlan ohjelmassa Anjalankosken teatterin porukan soittoa ja laulua, Korian Klubi kahvio-buffet (K-Market Koria yhteistyössä buffetissa:

lahjoittaa tuotot paikalliseen junioriliikunnan tukemiseen)

Kyläjuhlassa NS-talon pihalla kisataan myös uudesta korialaisesta lajista MM-tasolla: ”Koria toisen eteen”!

Uusi MM-laji on parikisa, jossa taito ja nopeus ratkaisevat! Kisassa täytyy edetä nopeasti radalla kahden korin avulla, jalat ei saa koskea maata. Osallistu kisaan kaverisi kanssa! Kolmelle parhaalle parivaljakolle luvassa hyvät palkinnot.

Klo 19.00 Kyläjuhlat siirtyvät Kallioniemeen, jossa saa laittaa jalalla koriasti tanssiyhtye Väliaikaisen musiikin tahtiin!

Kyläjuhla NS-talolla on maksuton tapahtuma. Kallioniemen tanssit 10 € /hlö.

Messutanssit järjestetään yhteistyössä Kymenlaakson Kylät ry:n Näkyvät Kylät -hankkeen ja Korian Ponnen kanssa.

Metsämieli-luontoretki Napan maastossa to 15.8. klo 17.15.

Metsämieli-luontoretket ovat kaiken ikäisille sopivia luontoretkiä.

Retket tehdään Korian lähiluonnossa, maasto on helppokulkuinen. Retket kuljetaan jalkaisin ja ne sisältävät koko perheelle sopivia ja helppoja metsämieli-harjoituksia. Tule siis mukaan lähiluontoon pysähtymään aistimaan ja virkistymään! Voit ottaa omaat eväät mukaan, jotka nautitaan retken aikana, pysähtyen luonnon omassa ”metsäkahvilassa”.

Mukaan mahtuu max. 30 hlöä. Vaatetus sään mukaan.

Metsämieli-luontoretket ovat noin tunnin mittaisia. Ilmoittautuminen viimeistään päivää ennen luontoretkeä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka