0

Auttavia ja ystävällisiä ihmisiä on vielä olemassa – Auto tuli korjattua vauhdilla

Autooni tuli pikku vika tiellä 354 Muhniemen hautausmaan kohdalla. Konepelti ylös ja vika selvisi: moniurahihna oli pettänyt. Eikä autolla oltu ajettu kuin 355 000 kilometriä. Mitäs nyt? Soitin parit puhelut, jotta olisimme saaneet auton hinatuksi Karhulaan.

Luoksemme ilmaantui herrasmies, kysyi mikä vikana ja soitti muutaman puhelun. Osa löytyisi läheltä, mutta kummallakaan ei ollut hinausköyttä. Kaverini lupasi Karhulasta tulla apuun.
Kaveria odotellessa vastasuunnasta tullut auto teki u-käännöksen ja kysyi, voisiko hän auttaa. Totesimme, että homma on hoidossa, kiitos avun tarjoamisesta.

Sitten hinattiin auto Anjalan Nesteelle ja minä kertomaan kassaneidille, mistä on kyse – olin toki soittanut sinne aiemmin. Neito sanoi, että takanasi on kaveri, joka korjaa autoni maanantaina. Aloin kertomaan asiaani niin hän totesi, että hän tiesi jo. Mitä ihmettä? Tapaamamme herrasmies oli tavannut korjaajan läheisessä ruokakaupassa ja kertonut ongelmastani.

Auto jäi sitten yökylään viikonlopuksi ja me pääsimme jatkamaan matkaamme rantaan, merelle ja saareen. Maanantaina aamulla sain tekstiviestin: Auto valmis.

On ilo havaita, että auttavia ja ystävällisiä ihmisiä vielä on olemassa.

Suurkiitos kaikille!

Terveisin Markku, Marjo ja Saab 20v

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...