0

Johanna ja Veijo Lakiassuon viihtyisä piha palkittiin Asuntomessuilla

Kouvolassa on hyvin hoidettuja kauniita pihoja ja puutarhoja. Kouvolan kaupunki sekä Kouvolan puutarhaseurat nostavat esille jokaiselle läheisen ympäristön, onhan viihtyisiä pihoja eri puolilla Kouvolaa Meidän oma piha -kilpailulla.

Juhlavuonna kisaan kutsuttiin 17 laatalla palkittua pihaa, joista 10 pihaa ilmoittautui mukaan. Kaikki kisassa olleet pihat olivat upeita. Voittajaksi valittiin Johanna ja Veijo Lakiassuon piha Korialta. Voittajapihaa kiiteltiin monipuoliseksi, mistä löytyy kerroksellisuutta, taidetta, kierrätettyjä materiaaleja sekä käsityön jälkiä. Voittajapihassa oli plussana myös sisääntulo pihalle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä