0

Muuta marjat rahaksi – 4H-yhdistys mahdollistaa tienaamisen luonnontuotteita keräämällä ja myymällä

Tykkäätkö marjastaa tai sienestää? Tuottaako oman pihan marjapensaat satoa enemmän kuin omiin tarpeisiin? Olisiko tienestille tarvetta?
Pohjois-Kymen 4H-yhdistys tarjoaa mahdollisuuden tienata luonnontuotteita keräämällä ja myymällä. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Päivi Hippeläinen pitää tilaisuutta monessakin mielessä mainiona.
– Tässä on erityisen hienoa se, että esimerkiksi kesätöitä vaille jääneet nuoret voivat tällä tavoin tienata omaa rahaa. Ja kun vielä työympäristökin on miellyttävä, kesäinen metsä, lakkasuo tai miksei vaikka oma pihapiiri.
Hippeläinen sanoo ja kannustaa niin nuoria kuin vanhempiakin keräämään marjoja ja myymään satoa.

Pohjois-Kymen 4H-yhdistys päivystää ja ostaa marjoja suoraan kerääjiltä arkisin kello 10-14 välisenä aikana Kouvolan Rauta-Prisman pihassa. Yhdistys päivystää samassa paikassa ainakin 2.8. saakka. Paikan päälle voi tulla myymään mustikkaa, lakkaa, mustaherukkaa ja kantarelleja.
Pohjois-Kymen 4H-yhdistys välittää marjat yhteistyökumppanilleen Kaskein Marjalle, jonka liiketoiminta perustuu marjoista ja sienistä valmistettuihin, kotimaisiin vitamiinipitoisiin tuotteisiin.
– Yhteistyö Kaskein Marjan kanssa on osa 4H-yhdistyksen varainhankintaa ja näin ollen tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.

Kommentteja aiheesta “Muuta marjat rahaksi – 4H-yhdistys mahdollistaa tienaamisen luonnontuotteita keräämällä ja myymällä

  • 29.7.2019 at 09:44
    Permalink

    On myös mahdollisuus mennä torille myymään tuotteitaan. Ei maksa paljoa ja vain pikku pöytä ehkä tarpeen. Torimyyntiinkin voi kerätä porukan. 8 euroa mustikkalitra oli perjantaina.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...