0

Aleksanteri II:n aika lähestyy – Esityskausi alkaa elokuussa

Jouni Sjöblomin säveltämän ja käsikirjoittaman Aleksanteri II:n aikaan -kansanoopperan toinen esityskausi on valmis alkamaan. Kansanoopperan toisen kesän ensi-ilta on Elimäen museonäyttämöllä lauantaina 3.8. Tätä ennen samana päivänä järjestetään Mustilan puukoulussa kansanoopperaseminaari, johon puhujiksi saapuvat dosentti, akatemiatutkija Liisamaija Hautsalo Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta sekä paikallishistorian asiantuntija Eeva-Liisa Oksanen.

Toinen kausi tuo tullessaan näyttämölle toisen kerroksen sekä lisälavasteita, muun muassa veneen. Musiikin puolesta on luvassa myös uusia lauluja ja menoa tunnelmasta toiseen, niin vauhtia kuin myös koskettavia tuokioita. Lava täyttyy laulusta, soitosta ja tanssista.

Kansanoopperassa tullaan näkemään mielenkiintoisia yksityiskohtia ja kokemaan elämyksiä. Tunnelmaa vahvistaa Seija Kiurun loihtima upea puvustus.

Aleksanteri II:n aikaan -kansanoopperan kulisseissa odotetaan jo innolla toisen kauden näytöksiä.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...