Ummeljoen koulun vanhempaintoimikunta ja Ummeljoen kyläyhdistys puolustavat koululle luvattua siirtymäaikaa – Nimiä kerätään adressiin

Vielä löytyy kapinahenkeä Ummeljoen kylältä. Koulun vanhempaintoimikunta ja Ummeljoen kyläyhdistys puolustavat koululle luvattua siirtymäaikaa keräämällä nimiä adressiin. Allekirjoittamalla vaaditaan valtuutettuja

Keskilaakso

Vielä löytyy kapinahenkeä Ummeljoen kylältä. Koulun vanhempaintoimikunta ja Ummeljoen kyläyhdistys puolustavat koululle luvattua siirtymäaikaa keräämällä nimiä adressiin. Allekirjoittamalla vaaditaan valtuutettuja pitämään lupauksensa vähintään viiden vuoden siirtymäajasta, jota lupailtiin viime marraskuussa kouluverkkopäätöksen yhteydessä.

– Emme ymmärrä tätä kiirehtimistä ja terveen koulun sulkemista, olemme huolissamme myös lähiliikuntapaikoista sekä iltakäyttäjien liikuntavuoroista, todetaan Ummeljoelta.

Adressin löytää nettiosoitteesta adressit.com nimellä Ummeljoen koulu säilytettävä tai paperiversion voi käydä allekirjoittamassa Myllykosken kirjastossa, Keltakankaan neuvolassa, Myllykosken ST1:llä, Keltakankaan terveysasemalla tai Ummeljoella pop up -kahvilassa Anjalantie1140. Pop up -kahvila on toiminnassa tämän viikon ajan, muualta adressi löytyy pidempään.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka