0

Poliisi ajoi takaa kovaa ylinopeutta ajanutta henkilöautoa Myllykoskella ja Inkeroisissa – Piikkimattokaan ei heti pysäyttänyt autoa

Poliisi sai 20.7. noin kello 03.00 ilmoituksen Myllykosken keskustassa kovaa nopeutta ajavasta henkilöautosta. Poliisi ajoi tuntomerkkeihin sopivaa autoa vastaan Jokisillantiellä ja mittasi auton nopeudeksi 113 km/h 40 km/h -nopeusrajoitusalueella. Poliisi kääntyi auton perään, joka lähti pakenemaan poliisia kovalla nopeudella. Takaa-ajo jatkui valtatietä 15 Inkeroiseen, jolloin pakenevan auton nopeus nousi yli 200 kilometriin tunnissa. Poliisi kadotti näköyhteyden pakenevaan autoon tämän ajaessa Inkeroistentien ja Keltakankaansuoran kautta takaisin Myllykosken suuntaan kovalla nopeudella.

Poliisi sai uuden näköhavainnon pakenevasta autosta Kurkimäenkehällä, missä pakenevan auton epäillään yrittäneen ajaa päin vastaan tullutta poliisiautoa kovalla nopeudella. Poliisiauto joutui tekemään tilanteessa nopean väistöliikkeen väistääkseen törmäyksen pakenevan auton kanssa. Väistöliikkeestä huolimatta pakeneva auto osui poliisiauton etukulmaan, minkä jälkeen poliisi menetti jälleen näköyhteyden yhä pakenevaan autoon.

Pakenevasta autosta saatiin uusi havainto Kenraalintien ja valtatien 15 risteyksessä, mistä takaa-ajo jatkui jälleen Inkeroiseen ja edelleen Inkeroistentietä ja Keltakankaansuoraa Myllykosken suuntaan. Auto ajoi Keltakankaansuoralla piikkimattoon, mutta jatkoi siitä huolimatta pakenemista kovalla nopeudella. Pakenevaa autoa vastaan ajoi poliisiauto, jota kohti pakeneva auto ajoi jälleen kovalla nopeudella. Poliisiauto joutui tekemään väistöliikkeen ulos tieltä välttääkseen törmäyksen pakenevan auton kanssa. Pian tämän jälkeen pakeneva auto pysähtyi ja auton kuljettaja otettiin kiinni.

Autossa yksin ollutta kuljettajaa, vuonna 1994 syntynyttä miestä, epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja kahdesta murhan yrityksestä. Rikosnimikkeet voivat muuttua esitutkinnan edetessä.

Kommentteja aiheesta “Poliisi ajoi takaa kovaa ylinopeutta ajanutta henkilöautoa Myllykoskella ja Inkeroisissa – Piikkimattokaan ei heti pysäyttänyt autoa

  • 21.7.2019 at 19:16
    Permalink

    Jonnet paahtaa Mylsän yössä joka päivä tuhatta ja sataa. Poliisi on hampaaton. Vedetään kaljaa ja huumeita ja sitten ajellaan isin ostamilla vanhoilla tehokkailla autoilla poliisia karkuun yli kahtasataa. Oikea paikka on vankila tollaisille.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...