0

Kuka oli Nappi-kissan päiväkirjan tuhoaja?

Kymi Librin sunnuntaihin kuuluivat lapset ja pieni kisaaminen – vai oliko murhamysteerin etsiminen ja keilakisa nyt niin pientä kisaamista. Yhteinen nimittäjä oli kuitenkin Ilkka Mattila. Hän oli messumysteerinen tekijä ja keilasi myös kirjailijoiden joukkueessa.

Mysteerinmurtajat-nuortenkijasarjan kirjoittaja Ilkka Mattila antoi ohjeet kirjakaupan tiskiltä käynnistyneeseen kisaan, jossa ratkottiin puhelimen QR-koodinlukijalla messumysteeriä. Messumysteerissä Nappi-kirjakauppakissan päiväkirja oli tuhottu.

Wanha Rautakauppa Openissa vastakkain olivat kirjailijoiden joukkue ja Myllykosken joukkue. Kirjailijoissa keilapallolle kyytiä antoivat Mika Hentunen, Ilkka Mattila, Jasu Rinnetoja ja Olli Sarpo. Myllykosken joukkueen muodostivat Liisa Kajander, Soili Heikkilä, Unto Lehtinen ja Ari Pakarinen. Vaikka kirjailijat hyvin keiloja kaatoivatkin, Myllykoski vei voiton.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...