0

Krista Junkkari lyönnin päässä kärjestä SM-kisassa Vaasassa

Lyöntipelin SM-kilpailut Vaasassa ovat edenneet puoliväliin. Olosuhteet ovat olleet otolliset, ja tulostaso on erittäin kova. Torstaina ihannetuloksen alitti miehissä 30 pelaajaa ja naisissa kuusi. Kahdelle jatkokierrokselle eteni naisissa 18 ja miehissä 48 pelaajaa.

Naisten sarjassa kärkeen nousi Elina Saksa kierroksin 71-68 (-5). Tasaisen hyvin pelannut turkulainen oli tyytyväinen päiväänsä.
– Paranee koko ajan, jatkossa vielä lisää kaasua. Paljon birdieitä on tarjolla, pitää vaan pystyä tarttumaan niihin.
19-vuotias Aura Golfin kasvatti on junioreissa voittanut kasan SM-mitaleja, mutta tähtäimessä on luonnollisesti nyt naisten mestaruus ennen kuin elokuussa suuntana on collegeuran avaus University of Nevada Las Vegasissa.

Päivän parhaasta tuloksesta 66/-6 vastasi Krista Junkkari, joka nousi lyönnin päähän kärjestä. Pitkälyöntisen Junkkarin kierrokseen sisältyi seitsemän birdietä ja yksi bogi. Toista sijaa jakaa myös Oona Vartiainen.
Naisten cut oli +9.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...