0

Uskallatko lähteä kummituskävelylle? – Ankkapurhassa tapahtuu viikoittain

Anjalan kartanosta ja sen asukkaista on pitkään kerrottu mielenkiintoisia tarinoita. Uskallatko lähteä mukaan kuulemaan tarinoista parhaat kummituskävelyllä? Kävelyitä järjestetään 25.7. ja 1.8. kello 20. Kävelykierroksella tutustutaan alueeseen ja sen historiaan sekä kuullaan tarinoita kummituksista ja selittämättömistä asioista. Kävelykierroksella on kulkua hiekkatiellä mutta myös kivisillä metsäpoluilla. Lähtö- ja paluupaikkana on Makasiinikahvilan edusta, Ankkapurhantie 11. Alle 15-vuotiaat lapset maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Kierrokselle kannattaa ostaa lippu ennakkoon verkkokaupan kautta osoitteessa: ankkapurha.johku.com.

Nyt voi auton jättää myös Anjalaan ja hypätä kolmesti viikossa Korian asuntomessualueelle ja takaisin kulkevaan messubussiin, hintaan 5 euroa. Ankkapurhasta pääsee tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin asuntomessualueelle ja iltapäivällä takaisin. Bussi lähtee Makasiinikahvilan edestä kello 10. Matka Korialle kestää noin 25 minuuttia. Paluu Korialta on kello 16 ja Ankkapurhassa ollaan noin 16.25. Bussikuljetukset tehdään yhteistyössä Anjalankosken Linjan kanssa.

Makasiinikahvilassa avautuu uusi näyttely elokuussa. Irja Ahtovirran ja Elsa Hulkkosen näyttely pieniä tarinoita – vahabatiikkimaalauksia ja keramiikkaa, on esillä Makasiinikahvilan yläkerrassa 4.8.-1.9. Taiteilijoiden tekniikat sisältävät paljon samankaltaisuuksia, vaikka ovatkin luonteeltaan aivan erilaisia. Keramiikan ja batiikin tekemistä yhdistää runsas ajankäyttö ja lopputuloksen tietynlainen ennustamattomuus. Valmiin työn näkee vasta kankaan kuivuttua tai keramiikkauunin jäähdyttyä.
Aiheita teoksiin on saatu elämänkokemuksista, muun muassa vanhemmuuden iloista, huolista ja toiveista. Teokset täydentävät toisiaan. Batiikkitekniikalla tehdyt kangasmaalaukset ja keramiikkaveistokset synnyttävät vuoropuhelua ja luovat orgaanisia tarinoita. Yksi kuva tai muoto viestii ajatuksen, installaation myötä se johtaa toiseen ajatukseen ja näin syntyy ajatusvirta, pieni tarina.

Anjalan kartanosta ja sen asukkaista on pitkään kerrottu mielenkiintoisia tarinoita. Uskallatko lähteä mukaan kuulemaan tarinoista parhaat kummituskävelyllä? Kävelyitä järjestetään 25.7. ja 1.8. kello 20. Kävelykierroksella tutustutaan alueeseen ja sen historiaan sekä kuullaan tarinoita kummituksista ja selittämättömistä asioista. Kävelykierroksella on kulkua hiekkatiellä mutta myös kivisillä metsäpoluilla. Lähtö- ja paluupaikkana on Makasiinikahvilan edusta, Ankkapurhantie 11. Alle 15-vuotiaat lapset maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Kierrokselle kannattaa ostaa lippu ennakkoon verkkokaupan kautta osoitteessa: ankkapurha.johku.com.

Kommentteja aiheesta “Uskallatko lähteä kummituskävelylle? – Ankkapurhassa tapahtuu viikoittain

  • 19.7.2019 at 20:08
    Permalink

    Mustakaapu on hyvvee seuroo kummitustalsintaan!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...