0

Lounaskonsertteja Korian kirkossa asuntomessujen aikana

Korian kirkossa järjestetään lounaskonsertteja asuntomessujen aikana kolmena torstaina kello 13. Ajatuksena on, että messuvieraat voivat piipahtaa lepuuttamaan jalkojaan kesken messupäivän ja nauttia samalla hyvästä musiikista. Asuntomessualueelta on noin kilometrin kävelymatka Korian kirkolle.
Konsertteihin on vapaa pääsy, ja niissä kerätään kolehti Elimäen seurakunnan musiikkityölle.

To 18.7. Urkuri Olli Saari
Saari esittää konsertissaan vanhojen mestareiden säveltämää urkumusiikkia. Konsertissa tulee erityisesti esille Martti Porthanin urkurakentamon valmistamat barokkityyliset urut, joille tehtiin täysviritys ja -puhdistus viime vuonna. Olli Saari opiskelee tällä hetkellä Sibelius-Akatemiassa urkujen soittoa Peter Peitsalon opetuksessa. Urkujen soiton lisäksi hänet tunnetaan kamarimuusikkona ja säveltäjänä.

To 25.7. Duo Eini Annukka ja Matilda: Kesä, usko ja ilo -gospelkonsertti
Duon jäsenet ovat Eini Perälä ja hänen tyttärensä Matilda Nikkinen. Perälä on ammattilaulaja, ja Nikkinen kirkkomusiikin opiskelija. He esittävät konsertissaan gospelmusiikkia pianon ja rumpujen säestyksellä.

To 8.8. Mikko Hauhia: Tangoa uruilla -konsertti
Hauhia on monipuolinen freelancer-muusikko Kotkasta. Hän toimii useiden kuorojen johtajana, laulaa lauluyhtyeissä ja esiintyy urkurina. Konsertissaan Hauhia esittää tangoista tekemiään urkusovituksia.

Viikon kysymys

Luetko sanomalehteä paperisena vai sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...